OVER ONS

Welkom bij Organische Tafels

Wij zijn gespecialiseerd in organisch gevormde tafels. Onze unieke en onderscheidende producten weerspiegelen de creativiteit en de expressie van tijdloze interieurs. Hierdoor kunnen wij unieke en onderscheidende ontwerpen voor jouw interieur maken.

De tafels worden met de hand vervaardigd door onze ambachtslieden by Urban Creative, bestaande uit hoogwaardige en duurzame materialen waarin perfectie en duurzaamheid de basis vormen. We integreren deze kernwaarden op natuurlijke wijze in onze werkethiek, producten en advies om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en de meest duurzame organische tafelselectie op de markt. Onze designs zijn geïnspireerd uit de Wabi-Sabi stijl: “de schoonheid van imperfectie, eenvoud en natuur”.

Met uw ideeën creëren we samen een ultieme woon-, eet- of werkruimte. Elegant vormgeven aan uw huis, restaurant, kantoor of winkel. Beschikbaar in elke vorm, maat en kleur om zelfs aan de meest specifieke verzoeken te voldoen. Stuur uw verzoek in en we komen snel bij u terug met een offerte. 

Het is ook mogelijk om onze tafels in onze showroom te bekijken. Neem hier contact met ons op of plan een bezoek door ons te bellen op +31 6 45 19 16 21.